Metamorf masszázs

Home

Metamorf masszázs

Mi pontosan a metamorf masszázs?

Metamorfózis: görög eredetű szó, átalakulást, átváltozást jelent. A metamorf masszázs egy kíméletes, mégis hatékony lelki blokkoldó technika, amely a lábfejen, kézfejen és a fejen történik speciális érintési módokkal, miközben a vendég a meditatív zenére teljesen ellazul, elengedi gondolatait és problémáit.

metamorf masszázs során az említett területeken a gerinc reflexpontjain történik a kezelés, mely hatékony kiegészítője lehet más kezelési módszereknek is. A metamorf kezelés segít a múltbeli síkokon feloldani problémákat  a magzati korban és a születés utáni életben kialakult lelki blokkokat. 

Segít eltüntetni a félelmeket, gátlásokat, nyomasztó érzéseket  nyitottságot, oldottságot, megnövekedett életkedvet hoz. 

​Pszichoszomatikus tünetek is rendbe jöhetnek segítségével: kedvezően hat végtaggörcsök, gyomorbántalmak, allergia, asztma, migrén, depresszió, pánikbetegség, körömrágás, vérnyomásproblémák, torok- és fülfájás esetén. Gyermekek és idősek is megtapasztalhatják hatásait.

metamorf-masszazs

Hogyan épül fel a metamorf masszázs?

  • 10 perces vezetett meditációval kezdődik a kezelés.
  • Ezt követően a talpakon, a kézfejeken és a fejen is megfelelő technikával finoman érintem a gerinc reflexpontjait. Minden testrész után a szívcsakrán vezetem ki a szükséges energiát.
  • Zárásként átbeszéljük a tapasztaltakat, érzéseket, amelyek feljöttek.

Szeretnél időpontot foglalni?

Online egyszerűen és gyorsan megteheted itt:

Miben hozhat változást a metamorf masszázs?

Metamorf masszázs hatása a mindennapokban, hogy az életkedvben, életszemléletben hoz javulást. A kezelés után könnyedebbnek érezzük önmagunkat, hiszen már kevésbé korlátoznak minket a magzati korból hozott és a tudattalanból működő hátráltató emlékek és érzések.  A kezelés különösen hatékony a gyermekeknél is, rajtuk is nagyszerűen alkalmazható.

Segít megszüntetni a félelmeket, gátlásokat, a komor, haragos gondolatokat, a nyomasztó érzéseket, frusztrációkat. Segít nyitottabbá, könnyedebbé, életerősebbé válni.

Megemelkedik az önbizalmunk, az életbe vetett hitünk, erősödik az úgynevezett Ősbizalom érzése. Javul az életkedvünk, vidámabbak, optimistábbak leszünk. Egyetlen kezelés is hozhat változást, általában azonban több kezelésre van szükség a hosszabb távú eredmények érdekében.

Mit érdemes tudni még a kezelésről?

- Ruhában történik
- Speciális, relax zene kíséretében
- Beszélgetés nélkül
- DoTerra (terápiás) illóolajokat párologtatok közben

HOZZÁJÁRULÁSOD ÖNMAGADHOZ ÉS EGÉSZSÉGEDHEZ:

Energetikai kezelések

Metamorf masszázs

8 000 Ft

60 perc

metamorf-masszázs-kazinczi-eszter2

ELÉRHETŐSÉG

KAPCSOLAT

IDŐPONTOK

Ezeken a napokon tudsz hozzám időpontot foglalni, a legegyszerűbben online:

HÉTFŐ

9:00 - 18:30

SZERDA

9:00 - 18:30

CSÜTÖRTÖK

9:00 - 18:30

KAZINCZI ESZTER
Talpreflexológus, Masszőr
MagnetSpace terapeuta, Energy tanácsadó

Telefon: +36 30 330 8318

E-mail: kazinczi.eszter@reflexmasszazs.hu

Cím: Evminov Gerinc és Egészségközpont

1055 Budapest, Honvéd u. 38. (Honvéd és Balaton utca sarka), a Jászai Mari tértől 3 perc séta

A TÖBBI KEZELÉSEM IS ÉRDEKEL?

Itt találsz bővebb információt róluk:

talpmasszázs

REGENERÁCIÓ

Talpkezelések

 

Testünk különböző részein szervezetünk kicsinyített leképeződése megtalálható (pl. talp, fül, írisz). Ezeken a területeken a szervezetünk jelzi, ha valahol az egyensúly felborult, az életerőnk működése csökkent. A zónák stimulálásával azonban az egész szervezet folyamatait harmonizálhatjuk.

test-masszázs

MEGÚJULÁS

Testkezelések

 

A masszázs az egyik leghatékonyabb módja annak, hogy megőrizzük szervezetünk egészségét, vagy helyreállítsuk annak egészséges működését. A testkezelések során nemcsak a test izmai lazulnak el, hanem az idegrendszer is megnyugszik, és fokozódik a szervezet regeneráló képessége.

kazinczi_eszter-magnetspace1

MÉRÉS

MagnetSpace állapotfelmérés

 

A MagnetSpace állapotfelmérő készülék elektromágneses jelek, frekvenciák segítségével térképezi fel az emberi testet, hasonlóan, mint az EKG. A szerv és szervrendszer állapotának az elemzése, valós időben, fájdalommentesen, testi szintű beavatkozás nélkül történik.

Ha új vendég vagy, itt megadhatod az e-mail címed, 

 és kereslek, amint van felszabadult hely! 

Remélem hamarosan találkozunk!