Kivel dolgozom együtt?

beáta

Beáta Reitherné Varga

Telefon: 06 20 290 5900

E-mail: reithernevargabeata@gmail.com

Várlak szeretettel az alábbi napokon:

Kedd, péntek

Körülbelül 13 éve indultam el önismeret útján, mely által jó néhány energetikai ágazattal megismerkedtem / Prána Nadi ; Pszichotronika Szellem- Lélek Gyógyászat; Kineziológia One Brain módszer; Access Bars / és ezen tanokat el is sajátíthattam. Mindezek között legnagyobb szerelem köztem és Kineziológia között szövődött.

Kineziológia One Brain módszer által

A kineziológia komplementer jellegű, alternatív személyiség- és képességfejlesztő egészségvédő, prevenciós jellegű holisztikus módszer. Célja a jelenbeli és múltbeli stresszek feloldása speciális korrekciós technikák segítségével. A módszer az izomtesztelést biofeedback-ként (biológiai visszacsatolás) használva helyreállítja a test energetikai egyensúlyát és aktivizálja az öngyógyító mechanizmusokat.

Access Bars®

Egy könnyed módszer, ami a könnyedsége mellett rendkívüli hatékonysággal segít, amennyiben választod!

Feloldja adott témához kapcsolódó blokkjaidat, önkorlátozó hiedelmeidet, fix nézőpontjaidat, ezáltal segíti az elengedést. Segít az úton egy könnyedebb létezést, lehetőségeket nyit számodra, segít elismerni a képességeidet, mindazt, Aki Valójában VAGY. Megnyit a befogadásra, ellazítja az agyhullámokat, ami által több lehetőséged lesz nagyobbat teremteni. Egy Bars kezelés “általános takarításként” működik. Olyan, mintha megnyomnád a törlés gombot a számítógépeden és ezáltal eltűnnének a már nem használatos file-ok.

Foglalj időpontot nálam telefonon vagy e-mailben. Szeretettel várlak!