IDŐPONTFOGLALÁS

ONLINE IDŐPONTFOGLALÁS

Januártól csakis 60 perces kezelésekre várlak Titeket fix időpontokban, melyek:

9 h – 10.15  – 11.30 – 14.45 – 15 h – 16.15 – 17.30

Figyelem! Szeretném biztosítani a meglévő vendégeimnek a helyeket, ezért 2019. 03.01-től Új vendégeket nem tudok fogadni. Kérem ne foglaljatok, mert nem fogom tudni elfogadni a bejelentkezést! Amint ez az üzenet lekerül, akkor Új vendégek is tudnak jönni! Köszönöm a megértést!

Figyelem! Az előre lefoglalt időpontot az esedékesség előtt legkésőbb 24 órával lehet díjmentesen lemondani.  24 órán belüli lemondás esetén a szolgáltatás díjának 50%-át átutalással kérem megfizetni. 4 órán belüli lemondás vagy a lemondás elmulasztása esetén a teljes díjat kérem megfizetni. Új időpontot ezután tudok adni. Köszönöm a megértést!

ELÉRHETŐSÉG

KAPCSOLAT

IDŐPONTOK

Ezeken a napokon tudsz hozzám időpontot foglalni, a legegyszerűbben online:

HÉTFŐ

9:00 - 18:30

SZERDA

9:00 - 18:30

CSÜTÖRTÖK

9:00 - 18:30

KAZINCZI ESZTER
Talpreflexológus, Masszőr
MagnetSpace terapeuta, Energy tanácsadó

Telefon: +36 30 330 8318

E-mail: kazinczi.eszter@reflexmasszazs.hu

Cím: Evminov Gerinc és Egészségközpont

1055 Budapest, Honvéd u. 38. (Honvéd és Balaton utca sarka), a Jászai Mari tértől 3 perc séta

MÉG NEM TUDOD MELYIK KEZELÉST VÁLASZD?

Itt találsz bővebb információt róluk:

talpmasszázs

REGENERÁCIÓ

Talpkezelések

 

Testünk különböző részein szervezetünk kicsinyített leképeződése megtalálható (pl. talp, fül, írisz). Ezeken a területeken a szervezetünk jelzi, ha valahol az egyensúly felborult, az életerőnk működése csökkent. A zónák stimulálásával azonban az egész szervezet folyamatait harmonizálhatjuk.

test-masszázs

MEGÚJULÁS

Testkezelések

 

A masszázs az egyik leghatékonyabb módja annak, hogy megőrizzük szervezetünk egészségét, vagy helyreállítsuk annak egészséges működését. A testkezelések során nemcsak a test izmai lazulnak el, hanem az idegrendszer is megnyugszik, és fokozódik a szervezet regeneráló képessége.

MagnetSpace állapotfelméré

MÉRÉS

MagnetSpace állapotfelmérés

 

A MagnetSpace állapotfelmérő készülék elektromágneses jelek, frekvenciák segítségével térképezi fel az emberi testet, hasonlóan, mint az EKG. A szerv és szervrendszer állapotának az elemzése, valós időben, fájdalommentesen, testi szintű beavatkozás nélkül történik.