Home

Házirend

Házirend

1. A masszázst, kezelést előzetes bejelentkezés alapján lehet igénybe venni, az elérhetőségeim egyikén (online, telefon).

 

2. A lefoglalt időpontra pontosan, 5-10 perccel előtte érkezzen meg. Késés esetén a kezelést max. 5-10 perccel tudom tovább tartani.

 

3. Az előre lefoglalt időpontot az esedékesség előtt legkésőbb 24 órával lehet díjmentesen lemondani!  24 órán belüli lemondás esetén a szolgáltatás díjának 50%-át átutalással kérem megfizetni. 4 órán belüli lemondás vagy a lemondás elmulasztása esetén a teljes díjat kérem megfizetni. Új időpontot ezután tudok adni.

 

Kazinczi Eszter E.V.

Bankszámlaszám: 10402836-80485055-57491016

Közlemény: Név és cím

 

4. A szolgáltatást mindenki saját felelősségére veszi igénybe.

 

5. Bármilyen ismert egészségügyi problémát, betegséget az időpontfoglalásnál, vagy a kezelés első alkalmával jelezni kell.

 

6. A szolgáltatás akkor vehető igénybe, ha nem szenved olyan betegségben és nem áll olyan orvosi kezelés alatt, ami a masszázs szolgáltatás vagy kezelés igénybevételét ellenjavallja. Ezek: legyengült egészségügyi állapot, súlyos gyulladásos állapot, láz, súlyos bőrbetegség, daganatos megbetegedés, szívbetegség, trombózis, érszűkület, fekély, alkoholos – drogos állapot, előrehaladott csontritkulás, csontsérülések, rándulás, ficam heveny szakasza)

 

7. A szolgáltatás igénybevétele a házirend egyidejűleg történő elfogadását is jelenti.

 

8. Kérem a házirend betartását, ellenkező esetben szolgáltatásaimat nem veheti igénybe.

 

Köszönettel:

Kazinczi Eszter

Talpreflexológus, Masszőr, Energy tanácsadó, MagetSpace terapeuta

06-30-330-8318

Ha új vendég vagy, itt megadhatod az e-mail címed, 

 és kereslek, amint van felszabadult hely! 

Remélem hamarosan találkozunk!