doTERRA AromaTouch®

Home

doterra

Testet, lelket harmonizáló, feltöltő kezelés, amely túlmutat a hagyományos masszázsokon. A lélek megpihen, a napi kihívásokra új nézőpontból láthatunk rá.  A kezelés idejére Önmagad számára válsz fontossá, és elég nyitottá ahhoz, hogy minél több hozzájárulását be tudj fogadni abból a csodából, amit az olajok, az érintés és a zene tökéletes harmóniája biztosít.

A doTERRA (Föld Ajándéka) CPTG Certifikált Tiszta Terápiás Minőségű esszenciális olajokat használom, melyeket a világon fellelhető legmagasabb terápiás hatással rendelkező olajokként ismertek el.  A doTERRA hitvallása a magas minőségű esszenciális olajok tudatos felhasználása az emberek mindennapos egészségügyi problémáinak megoldására. Ebbe a filozófiába illeszkedik a Dr. David Hill által kidolgozott, minden kezdő és szakember számára elérhető módszer az AromaTouch® Technique, melynek alkalmazásával az olajok jótékony hatása maximálisan kiteljesedik.

aromatouch_doterra
doterra-aromatouch-kazinczi-eszter

MI PONTOSAN A DOTERRA AROMATOUCH® TECHNIKA?

- AROMATERÁPIA
- ÉRINTÉSTERÁPIA
- HARMONIZÁCIÓ
- ESSZENCIA ÉLMÉNY

MILYEN LÉPÉSEI VANNAK A KEZELÉSNEK?

- Stresszkezelés
- Immuntámogatás
- Keringés javítás
- Homeosztázis

Az AromaTouch® technika lépései és a felhasznált esszenciális olajok:

1. AromaTouch® Technique első lépése: stresszkezelés

Felhasznált olaj: Balance esszenciális olajkeverék.

A Balance tökéletes keveréke a lucfenyő, ho-fa, tömjén, kék varádics és kék kamilla illóolajnak, amely elősegíti a nyugalmat és a relaxációt. A Ho-fa, kék tansy és kék csökkenti az idegességet, miközben a tömjén elősegíti a stabilitás érzését, kiegyensúlyozó hatással van az érzelmekre.

Felhasznált olaj: Levendula esszenciális olaj

A Levendula oldja a feszültséget, elősegíti a relaxációt. A testre és az idegrendszerre gyakorolt nyugtató, hangulatjavító hatása teszi tökéletessé. Amikor a stressztűrő képesség csökkent, az megmutatkozik a gerincen is, az izmok megfeszülnek. A feszes gerinc következtében csökken a fizikai és lelki alkalmazkodóképesség a világ kihívásaival szemben, romlik a belső szervek vegetatív beidegzésének harmóniája.

2. AromaTouch® Technique második lépés: immuntámogatás

Felhasznált olaj: Teafa esszenciális olaj

baktérium, csíraölő és tisztító képessége révén támogatja az immunrendszert és segíti a test visszatérését a homeosztázis állapotába.

Felhasznált olaj: On Guard esszenciális olajkeverék

A vadnarancs, szegfűszeg, fahéj, eukaliptusz és a rozmaring együttes hatása adja az On Guard immunerősítő hatását. Bársonyos illatú, édes, fűszeres jegyekkel és egy leheletnyi citrussal. Tudományosan bizonyított tény, hogy a citrus olajak tudják a leghatásosabban legyőzni a baktériumokat, vírusokat.

3. AromaTouch® Technique harmadik lépés: keringés javítás

Felhasznált olaj: AromaTouch esszenciális olajkeverék

A ciprus, majoranna, bazsalikom, levendula és a grapefruit összetevőket a szöveti irritációk csillapítására és a keringés javítására használjuk. Segíti az izomfájdalmak, ízületek gyógyulását és oldja a feszüléseket és a görcsöket.

Felhasznált olaj: Deep Blue esszenciális olajkeverék

Izomfájdalmak és más testi panaszok enyhítésére szolgál. Kizárólag bőrre alkalmazható. A Deep Blue hatékony válasz a gyulladásokra különleges alkotó elemei miatt, mint a kúszó fajdbogyó, kámfor, borsmenta, kék varádics, kék kamilla, olasz szalmagyopár, oszmantusz.

4. AromaTouch® Technique negyedik lépés: homeosztázis

Vadnarancs és Borsmenta esszenciális olaj ahol a vadnarancs megemeli a glutathionként ismert kritikus antioxidáns szintet és így a test immunvédelmét erősíti. A borsmenta enyhíti a diszkomfort érzést, kellemes, hűsítő érzést ad. Nagyon sokrétű értékes olaj.

balance_doterra_kazinczi_eszter
levendula_doterra_kazinczi_eszter
deep_blue_doterra_kazinczi_eszter
aromatouch-doterra_kazinczi-eszter
ÁRLISTA

doTERRA AromaTouch®

doTERRA AromaTouch® Technique

9 000 Ft

doterra_aromatouch
IDŐPONTFOGLALÁS

Foglalj időpontot egyszerűen és gyorsan online:

ELÉRHETŐSÉG
KAPCSOLAT

IDŐPONTOK

Ezeken a napokon tudsz hozzám időpontot foglalni, a legegyszerűbben online:

HÉTFŐ

9:00 - 19:15

SZERDA

9:00 - 19:15

CSÜTÖRTÖK

9:00 - 19:15

KAZINCZI ESZTER
Talpreflexológus, Masszőr
MagnetSpace terapeuta, Energy tanácsadó

Telefon: +36 30 330 8318

E-mail: kazinczi.eszter@reflexmasszazs.hu

Cím: Evminov Gerinc és Egészségközpont

1055 Budapest, Honvéd u. 38. (Honvéd és Balaton utca sarka), a Jászai Mari tértől 3 perc séta

A TÖBBI KEZELÉSEM IS ÉRDEKEL?

Itt találsz bővebb információt róluk:

teljes-testmasszazs

MEGÚJULÁS

Testkezelések

 

A masszázs az egyik leghatékonyabb módja annak, hogy megőrizzük szervezetünk egészségét, vagy helyreállítsuk annak egészséges működését. A testkezelések során nemcsak a test izmai lazulnak el, hanem az idegrendszer is megnyugszik, és fokozódik a szervezet regeneráló képessége.

metamorf-masszazs

OLDÓDÁS

Energetikai kezelések

 

Segítenek feloldani a félelmeket, gátlásokat, nyomasztó érzéseket, és nyitottságot, oldottságot, megnövekedett életkedvet hoznak. A tested, lelked egészségesebbé, kiegyensúlyozottabbá válik. Könnyedebben nézel majd az előtted álló helyzetekre, és hinni fogsz önmagadban.

kazinczi_eszter-magnetspace1

MÉRÉS

MagnetSpace állapotfelmérés

 

A MagnetSpace állapotfelmérő készülék elektromágneses jelek, frekvenciák segítségével térképezi fel az emberi testet, hasonlóan, mint az EKG. A szerv és szervrendszer állapotának az elemzése, valós időben, fájdalommentesen, testi szintű beavatkozás nélkül történik.