Mi más lehetséges még?

Azt tapasztalom, hogy sokan jönnének hozzám reflexológiai talpmasszázsra, de korlátozott számú klienst tudok fogadni, és így nem mindenkinek jut hely. Azt is tapasztalom, hogy nagyon sokan szeretnének javítani az egészségi állapotukon, és tudják, hogy ez lehetséges, a szervezet tud regenerálódni, és az öngyógyító folyamatok be tudnak indulni. Erre képes a szervezet segítséggel. A reflexológia egy módszer erre, de nem az egyetlen módszer. Lehetséges, hogy Te is éppen helyet keresel egy reflexológushoz, és úgy gondolod, csak ezt a módszert szeretnéd kipróbálni, akkor ne olvass tovább, de ha más is érdekel, akkor érdemes tovább olvasnod.

doterra_kazinczi_eszter
Kazinczi Eszter doterra 2

Több éve foglalkozom természetes megoldásokkal, és mai napig folyamatosan képzem magam. Amikor elkezdtem a reflexológiai talpmasszázzsal foglalkozni láttam, hogy sok esetben szükség lesz kiegészítő készítményekre, amelyek segítik a méregtelenítést, immunerősítést, tápanyagok pótlását. Ekkor találtam egy termékcsaládod, amely részben segített, de összességében nem volt elég.

Tovább kerestem, valami olyat, ami nagyon sok problémára nyújt megoldást, könnyű alkalmazni és szerethető, befogadható. Amit tudok használni a kezeléseimen, és biztonságosan tudom ajánlani akár egy torokgyulladásról legyen szó, akár egy összetettebb, régóta fennálló egészségügyi problémáról. Volt még más feltételem is, természetesen legyen 100%-ban természetes, és a fenntartható folyamatokat is támogassa, ha lehet. Szóval a ne zsákmányolja ki a bolygót, termőföldet, termelőket.

Föld-doterra - png
onguard-doterra-eszter

2 év keresgélés és termék tesztelés után szembejöttek velem a dōTERRA készítményei. Egy képzésen, ami nem is a dōTERRA -ról szólt, de megéreztem egy vadnarancsos keveréket, és akkor tudtam, hogy ez nekem kell. Ahogy egyre mélyebbre és mélyebbre jutok hónapok alatt a dōTERRA világában, úgy látom a végtelen lehetőségeit. Mintha újabb és újabb ajtók nyílnának ki előttem.

Mi az amire rátaláltam?  Terápiás tisztaságú illóolajok & illóolaj keverékek, amely a szervezet belső folyamataira hatnak, egészen sejt szintig hatolva a szervezetben. Magas minőségüknek, tisztaságuknak köszönhetően gyorsan és hatékonyan működnek.

LEHETŐSÉGEK VELEM:

doterra-drop dōTERRA AromaTouch® kezelés – 60 perc  – amely által a szervezet belső folyamatai harmonizálódnak – fixen meghatározott 8 db olajjal történik a kezelés

doterra-dropdōTERRA wellness konzultáció  – 60 perc – amelynek során átbeszéljük a jelenleg fennálló helyzetet, beszélek a dōTERRA-ról és az egyéni lehetőségekről

doterra-dropdōTERRA AromaTouch® képzés – 4 óra – amely során az AromaTouch® technikát sajátítjuk el

doterra-dropdōTERRA regisztrációs csatlakozás & online oktatás – 1 óra ingyenes tanácsadás online vagy személyesen (bemutatom a regisztrációs lehetőségeket és az ingyenes alap oktatási csomagot, amelynek feltétele a regisztráció)

Mikor válaszd ezeket a lehetőségeket?

 • Ha érdekelnek a természetes megoldások, és szeretnéd a saját közérzeted és az életminőséged javítani
 • Ha a családodban is szeretnél segíteni ezekkel a megoldásokkal
 • Ha érdekelnek a természetes megoldások, de eddig nem igazán találtál olyat, ami látványosan működik
 • Ha a fizikai szint mellett érzelmileg is szeretnél harmonizálódni
 • Ha mentálisan is szeretnél harmonizálódni, fókuszáltabb lenni vagy épp könnyebben kikapcsolni
 • Ha a stressz és a feszültség a mindennapjaid része és megoldást keresel
 • Ha visszatérő egészségügyi problémákra megoldást keresel
 • Ha emberekkel foglalkozol és szeretnéd a saját lehetőségeid kiterjeszteni
 • Ha már most is jobban figyelsz magadra, és tudod, hogy bizonyos szituációkban jól jönne egy kis segítség
 • Ha új hobbit keresel, amely a fenntartható jövőt teremti
 • Ha nem akarsz tőlem és az időpontoktól függeni, nyitott vagy arra, hogy megtanuld az olajok használatát és ezzel segíts magadon
doterra_eszter_budapest

Mik pontosan az eszenciák? Miért a doTERRA?

Az illóolajok bonyolult vegyi felépítésű növényi kivonatok, alkotóelemeik egyedi módon kapcsolódnak egymáshoz. Például az eukaliptusz 250 féle alkotóelemből áll, ami szinte lehetetlenné teszi a mesterséges előállítást, és bár az aromát vegyi úton lehet utánozni, a tiszta olaj gyógyító hatása semmiképpen nem állítható elő.

A cég elkötelezett arra, hogy a világon fellelhető legtisztább és leghatékonyabb illóolajokat hozza forgalomba. Azonban egyetlen vizsgálat sem lehet olyan bizonyíték, mint az, amit saját testünkön és lelkünkön, családunk egészségének segítésén keresztül megtapasztalhatunk nap mint nap az olajok rendszeres használatával. A vegyszermentes, természetes öngondoskodás és megelőzés lehetséges.

Mit jelent a CPTG minősítés (ami az olajoknak van)?

- Tiszta: 100% természetes, nem tartalmaz mesterséges összetevőt
- Biztonságos: nincs benne növényvédő szer vagy egyéb kémiai szennyeződés, adalékanyag
- Hatékony: tartalmazza a növényre jellemző összes aktív hatóanyagot (nincs belőle elvéve)
- Ellenőrizhető: minden egyes üvegcse alján van egy szám, amivel leellenőrizhető az üvegcse pontos tartalma.

IDŐPONTOK

EGYÉNI EGYEZTETÉS ALAPJÁN

HOZZÁJÁRULÁSOD

Árak

dōTERRA AromaTouch® kezelés

12 000 Ft

dōTERRA wellness konzultáció

ingyenes

dōTERRA AromaTouch® képzés

30 000 Ft / a csapatunk tagjaként ingyenes

dōTERRA regisztrációs csatlakozás & online oktatás

ingyenes

IDŐPONTFOGLALÁS

Kérlek, írj e-mailt: kazinczi.eszter@reflexmasszazs.hu