doTERRA AromaTouch®

Home

doTERRA AromaTouch® technika

Mi pontosan az AromaTouch® technika?

Testet, lelket harmonizáló, feltöltő kezelés, amely túlmutat a hagyományos masszázsokon.  A kezelés során 8 különböző doTERRA illóolajat használok, melyeket megfelelő sorrendbe simítok bele a hátba és a talpba, a fejet is érintve. Az első lépésben a Balance és Levendula olaj megnyugtatja az idegrendszert, nyugalmat, egyensúlyt hoz. A Teafa és az On Guard keverék támogatja az immunrendszert, erős vírus és baktériumölő hatású, az AromaTouch és a Deep Blue keverékek oldják az izomfeszültséget a testben. A Vadnarancs és Borsmenta olaja pedig a homeosztázis helyre állítását szolgálja. Amit nyújt a kezelés: aromaterápa, érintésterápia, harmonizáció, esszencia élmény egyben.

A módszerrel a doTERRA (Föld Ajándéka) CPTG Certifikált Tiszta Terápiás Minőségű esszenciális olajok jótékony hatása maximálisan kiteljesedik.

aromatouch_doterra
doterra-aromatouch-kazinczi-eszter

A doTERRA AromaTouch® technika:

- AROMATERÁPIA
- ÉRINTÉSTERÁPIA
- HARMONIZÁCIÓ
- ESSZENCIA ÉLMÉNY

MILYEN LÉPÉSEI VANNAK A KEZELÉSNEK?

- Stresszkezelés
- Immuntámogatás
- Keringés javítás
- Homeosztázis

Az AromaTouch® technika lépései és a felhasznált esszenciális olajok:

1. AromaTouch® technika első lépése: stresszkezelés

Felhasznált olaj: Balance esszenciális olajkeverék.

A Balance tökéletes keveréke a lucfenyő, ho-fa, tömjén, kék varádics és kék kamilla illóolajnak, amely elősegíti a nyugalmat és a relaxációt. A Ho-fa, kék tansy és kék csökkenti az idegességet, miközben a tömjén elősegíti a stabilitás érzését, kiegyensúlyozó hatással van az érzelmekre.

Felhasznált olaj: Levendula esszenciális olaj

A Levendula oldja a feszültséget, elősegíti a relaxációt. A testre és az idegrendszerre gyakorolt nyugtató, hangulatjavító hatása teszi tökéletessé. Amikor a stressztűrő képesség csökkent, az megmutatkozik a gerincen is, az izmok megfeszülnek. A feszes gerinc következtében csökken a fizikai és lelki alkalmazkodóképesség a világ kihívásaival szemben, romlik a belső szervek vegetatív beidegzésének harmóniája.

2. AromaTouch® technika második lépés: immuntámogatás

Felhasznált olaj: Teafa esszenciális olaj

baktérium, csíraölő és tisztító képessége révén támogatja az immunrendszert és segíti a test visszatérését a homeosztázis állapotába.

Felhasznált olaj: On Guard esszenciális olajkeverék

A vadnarancs, szegfűszeg, fahéj, eukaliptusz és a rozmaring együttes hatása adja az On Guard immunerősítő hatását. Bársonyos illatú, édes, fűszeres jegyekkel és egy leheletnyi citrussal. Tudományosan bizonyított tény, hogy a citrus olajak tudják a leghatásosabban legyőzni a baktériumokat, vírusokat.

3. AromaTouch® technika harmadik lépés: keringés javítás

Felhasznált olaj: AromaTouch esszenciális olajkeverék

A ciprus, majoranna, bazsalikom, levendula és a grapefruit összetevőket a szöveti irritációk csillapítására és a keringés javítására használjuk. Segíti az izomfájdalmak, ízületek gyógyulását és oldja a feszüléseket és a görcsöket.

Felhasznált olaj: Deep Blue esszenciális olajkeverék

Izomfájdalmak és más testi panaszok enyhítésére szolgál. Kizárólag bőrre alkalmazható. A Deep Blue hatékony válasz a gyulladásokra különleges alkotó elemei miatt, mint a kúszó fajdbogyó, kámfor, borsmenta, kék varádics, kék kamilla, olasz szalmagyopár, oszmantusz.

4. AromaTouch® technika negyedik lépés: homeosztázis

Vadnarancs és Borsmenta esszenciális olaj ahol a vadnarancs megemeli a glutathionként ismert kritikus antioxidáns szintet és így a test immunvédelmét erősíti. A borsmenta enyhíti a diszkomfort érzést, kellemes, hűsítő érzést ad. Nagyon sokrétű értékes olaj.

balance_doterra_kazinczi_eszter
levendula_doterra_kazinczi_eszter
deep_blue_doterra_kazinczi_eszter
aromatouch-doterra_kazinczi-eszter
HOZZÁJÁRULÁSOD ÖNMAGADHOZ ÉS EGÉSZSÉGEDHEZ:

doTERRA AromaTouch®

doTERRA AromaTouch® Technique

12 000 Ft

doterra_aromatouch

A TÖBBI KEZELÉSEM IS ÉRDEKEL?

Itt találsz bővebb információt róluk:

metamorf-masszazs

REGENERÁCIÓ

Talpkezelések

 

Testünk különböző részein szervezetünk kicsinyített leképeződése megtalálható (pl. talp, fül, írisz). Ezeken a területeken a szervezetünk jelzi, ha valahol az egyensúly felborult, az életerőnk működése csökkent. A zónák stimulálásával azonban az egész szervezet folyamatait harmonizálhatjuk.

test-masszázs

MEGÚJULÁS

Testkezelések

 

A masszázs az egyik leghatékonyabb módja annak, hogy megőrizzük szervezetünk egészségét, vagy helyreállítsuk annak egészséges működését. A testkezelések során nemcsak a test izmai lazulnak el, hanem az idegrendszer is megnyugszik, és fokozódik a szervezet regeneráló képessége.

kazinczi_eszter-magnetspace1

MÉRÉS

MagnetSpace állapotfelmérés

 

A MagnetSpace állapotfelmérő készülék elektromágneses jelek, frekvenciák segítségével térképezi fel az emberi testet, hasonlóan, mint az EKG. A szerv és szervrendszer állapotának az elemzése, valós időben, fájdalommentesen, testi szintű beavatkozás nélkül történik.