Home

Csakra-talpmasszázs

Mi pontosan a csakra-talpmasszázs?

A csakra-talpmasszázs során a talp csakrapontjain keresztül hatunk az egész szervezet energetikai rendszerére. A 7 fő csakrapont finom masszírozása során a fő csakrákat harmonizáljuk, melyek testünk energia-központjai. Bár masszázs a kezelés elnevezése, mégis energetikai kezelésről van szó, mely után a tested, lelked könnyedebbé, örömtelibbé, kiegyensúlyozottabbá válik. A kezelés új látásmódot hozhat neked és életerőt, hajlandóságot a változtatásra.

A kellemetlen érzésekre általában úgy reagálunk, hogy blokkoljuk azokat, és ezzel energiáinkat is. A csakra-talpmasszázs célja, hogy ezeket a blokkokat oldjuk. A cél, hogy a félelmek, negatív gondolatok, a belső feszültség, aggályoskodás, bizonytalanság átminősüljenek, egy új, érdekes nézőpontból lássunk rá a korábbi helyzetekre, és összhangba kerüljünk önmagunkkal.  

csakra-talpmasszázs

Miből áll nálam egy csakra-talpmasszázs?

Rövid beszélgetés

Röviden megbeszéljük, hogy milyen helyzetre szeretnél megoldást találni és van-e bármilyen panaszod.

Illóolajos lábfürdő

Terápiás minőségű doTERRA illóolajokkal készített lábfürdőt veszel, mely 5-10 perc.

Talp csakra-pontjainak kezelése

Átmasszírozom a talpakat, majd minden egyes csakra-talppontot külön kezelek.

Vezetett meditáció

A csakra-talpkezelés alatt egy vezetett meditációban lesz részed, mely tovább segíti az érzelmi blokkok oldását és az érzelmi harmonizációt.

kazinczi-eszter-talpmasszazs

Mikor válaszd a csakra-talpmasszázst?

 • Ha úgy érzed, feszít valamilyen megoldatlan szituáció, élethelyzet.
 • Ha úgy érzed, feszít valamilyen negatív érzés.
 • Ha keresed a megoldást fizikai panaszaidra.
 • Ha keresed a megoldást érzelmi kérdésekben.
 • Ha úgy érzed, hogy eljött az ideje egy mély, belső utazásnak.
 • Ha úgy érzed, önmagadban megtalálod a megoldásod, de ehhez valamilyen segítségre, technikára szükséged van
 • Ha szeretnél energikusabb, kipihentebb, nyugodtabb, kiegyensúlyozottabb lenni.

Mely 7 fő csakra kerül harmonizálásra?

És mit érdemes róluk tudni?

Gyökércsakra:

a gerincoszlop alján található. Ez a csakra jelenti az energetikai alapot. Segít megtalálni az utat az életben, hogy saját lábunkra álljunk, hogy képesek legyünk gyökereket ereszteni, és hogy fizikai és lelki értelemben is tápláljuk magunkat. A gyökércsakra köt össze bennünket a fizikai testünkkel, amely egész életükön át elkísér.

Szakrális csakra:

a nemi szervek tájékán található. Ez a csakra a kreativitás, öröm, a szexualitás, a védelem, a kontroll és a moralitás irányítója. Az álmokért, fantáziáért és az érzelmekért is ez felel. A csakra harmonizálása abban segít, hogy fokozzuk a rugalmasságot és azt a képességet, hogy átadjuk magunkat az élet áramlásának.

Napfonat csakra:

a köldök és a szegycsont közötti terület. Ez a csakra testünk vára és erődje. Az akaraterő és az ön becsülés központja. Itt őrizzük legbecsesebb értékünket, az önismeretünket. Innen tudunk erős, ugyanakkor rugalmas határokat szabni magunknak, irányítani cselekedeteinket. Minden változás és belső növekedés ezen a szinten kezdődik.

Szívcsakra:

ide tartozik az életerő, az “éltető levegő”, vagyis az a nem fizikai energia, amelyet minden lélegzetvétellel magunkba szívunk. A szívcsakrából indul ki a “változás szele” is. Ha a szívcsakra energiája megfelelően áramlik, szilárdan állunk a földön, ugyanakkor szabadok vagyunk. Bizakodóak, együttérzők, megbocsátók, reménykedők és érzelmileg sabilak, elfogadjuk magunkat.

Torokcsakra:

a szív és az elme közötti híd. A fejünkben megszülető ötlet csak akkor valósulhat meg, ha a torokcsakra energia segítségével hangot is adunk neki. Ha ez a kommunikációs út nem járható, “megfulladnak” az ötletek, a remények és álmok pedig megvalósulatlanok maradnak. Ez a csakra “uralkodik” az ember akarata, döntésképessége és igazságérzete, állásfoglalása és felelősségvállalása fölött.

Harmadik szem csakra:

A harmadik szem csakra a szellemet és az önérzetet uralja. Az elmét társítjuk hozzá, mivel ez kontrollálja az érzékszerveket és az életerőt. Ez a csakra az ítélőképesség, az érzelmi intelligencia, a valóságról alkotott képünk, a racionalitás és a bölcsesség otthona. 

Koronacsakra:

kapu, amelyen keresztül az életerő belép a csakrarendszerbe. Energetikai kapocsként működik a valóság minden olyan megnyilatkozása felé, amely mindennapi életünkön túl létezik. Ha megnyílik, tudatára ébredünk létünk több dimenziós valóságának.

 

Hogyan hat a csakra-talpmasszázs a fizikai testre?

Testi szintem a masszázs harmonizálja a hormonrendszert, erősíti az immunrendszert. Emellett az egyes csakrákhoz kapcsolódó fizikai tüneteket is segít csökkenteni: ízületi problémák, derékfájás, emésztési problémák, keringési problémák, pajzsmirigy alul- vagy túlműködés, fejfájás stb.

A hét csakra energetikailag egyenként kapcsolódik egy-egy belső elválasztású mirigyhez. A belső elválasztású mirigyek (endokrin mirigyek) az életműködéseket szabályozó hormonokat termelik.

A legfontosabb belső elválasztású mirigyek/hormonszervek:

 • tobozmirigy: az összes belső elválasztású mirigy működésére hatással van, és akár a hangulatunkat is befolyásolja. A korona csakrával áll összefüggésben.
 • agyalapi mirigy /hipofízis: a szervezet”karmestere”, amely a többi hormonszerv működését is szabályozza. A harmadikszem csakrával áll összefüggésben.
 • pajzsmirigy: az anyagcsere sebességet szabályozza, azt, hogy a testünkben a folyamatok milyen gyorsan/lassan fussanak. Hormonjának – a mentális és fizikai egészséghez – kiegyensúlyozottan szükséges termelődnie. A torokcsakrával áll összefüggésben.
 • csecsemőmirigy: immunrendszerünket szabályozza. A szívcsakrával áll összefüggésben.
 • hasnyálmirigy: a napfonat csakrával áll összefüggésben.
 • ivarmirigyek: petefészek, herék.  A szakrális csakrával áll összefüggésben.
 • mellékvese: a gyökércsakrával áll összefüggésben.

Mit érdemes tudni még a kezelésről?

- Ruhában történik
- Speciális, relax zene kíséretében
- Beszélgetés nélkül
- doTERRA (terápiás) illóolajokkal
- Ásványok segítségével

csakra-kristalyok
HOZZÁJÁRULÁSOD ÖNMAGADHOZ ÉS EGÉSZSÉGEDHEZ:

Energetikai kezelések

Csakra-talpmasszázs

10 000 Ft

60 perc

csakra-talpmasszázs-kazinczi-eszter2

A TÖBBI KEZELÉSEM IS ÉRDEKEL?

Itt találsz bővebb információt róluk:

talpmasszázs

REGENERÁCIÓ

Talpkezelések

 

Testünk különböző részein szervezetünk kicsinyített leképeződése megtalálható (pl. talp, fül, írisz). Ezeken a területeken a szervezetünk jelzi, ha valahol az egyensúly felborult, az életerőnk működése csökkent. A zónák stimulálásával azonban az egész szervezet folyamatait harmonizálhatjuk.

test-masszázs

MEGÚJULÁS

Testkezelések

 

A masszázs az egyik leghatékonyabb módja annak, hogy megőrizzük szervezetünk egészségét, vagy helyreállítsuk annak egészséges működését. A testkezelések során nemcsak a test izmai lazulnak el, hanem az idegrendszer is megnyugszik, és fokozódik a szervezet regeneráló képessége.

kazinczi_eszter-magnetspace1

MÉRÉS

MagnetSpace állapotfelmérés

 

A MagnetSpace állapotfelmérő készülék elektromágneses jelek, frekvenciák segítségével térképezi fel az emberi testet, hasonlóan, mint az EKG. A szerv és szervrendszer állapotának az elemzése, valós időben, fájdalommentesen, testi szintű beavatkozás nélkül történik.